Drink?

2010-09-30 @ 17:10:46

Fotade flaskan med sprit när vi hade kräftskiva i kvaretet =)
Det är minsann en mycket rolig tillställning där man får se alla sina grannar mer glada än vad man är van vid, haha.

Dags för en till film?

2010-09-29 @ 18:12:12

Åker bort i helgen, det är dags för den årliga Kick Offen med kyrkan, WHOHOO! Iallafall, tänkte lägga upp en film innan jag åker på fredag, frågan är bara vilken...

Vore kul om ni svarade på pollen här nedanför!

        
webvoter-omröstning
Vilken film skulle ni helst vilja se?

Annan (kommentera och säg vilken)
Avatar
Eclipse
Någon Harry Potter-film
Någon Skräckfilm?
Salt
The Simpson Movie
Toy Story 3
Änglar och Demoner

Se resultat

How I Met Your Mother Season 1 Episode 11 - The Limo

2010-09-29 @ 15:03:48
Här är ännu ett avsnitt!

För att se på avsnittet, tryck på den röda play-knappen. En ny sida dyker upp, kryssa den, det är bara reklam. Play-knappen i rutan har nu blivit grön. Tryck på den och låt klippet ladda en stund innan du tittar på det, det underlättar och risken för att det ska hacka blir mindre.Rörlig Bild A

2010-09-29 @ 13:48:17
Sitter nere i redigeringsrummet i skolan och redigerar film från när vi filmade när Handelsettorna hade lite redovisning. Det är faktiskt ganska kul att redigera nu när vi fattar hur man gör, det här är alltså vårat första projekt så nu ska vi mest bara lära känna programmet =)

Nån annan tv-serie? Eller film kanske?

2010-09-28 @ 21:34:36
Funderar på att lägga upp en till tv-serie. Eller kanske en film?

Vad tycker ni?

Cougar Town?
Desperate Housewives?
Dexter?
Greys Anatomy?
Two and a Half Men?
Vänner?

Aja, ni fattar grejen. Nån mer helt enkelt?

Snart så!

2010-09-28 @ 21:18:58
Än finns inte säsong 2 av How I Met Your Mother här på bloggen, men så fort alla avsnitt av säsong 1 är uppe, då jiddrans!

What are you looking at?

2010-09-28 @ 17:30:55


Minns ni regnet förra lördagen? Jag var ute och fotade en kompis och vattenpölarna var - jag lovar - 2 decimeter djupa! När jag kom hem var mina ljus-rosa converse mörk-rosa. Mina ljus-blåa byxor var mörkare, överallt utom på baksidan av låren. Mitt gigantiska paraply hjälpte inte.. Värdelöst minsann!

Iallafall - vad jag ville få fram är att det regnade förra lördagen när jag skulle fota min kompis.
Men vi trotsade regnet och det mörka ljuset och vi fick faktiskt till några fina bilder!

Här är en av dom.


Härlig kommentar

2010-09-28 @ 12:16:08
Fick idag denna underbara kommentar. Kändes jättekul att få läsa dessa ord och det faktum att Sofia har kommenterat ett inlägg som jag publicerade den 3:e juni i år.


En helg utan internet

2010-09-27 @ 11:59:48
Internet hemma har inte funkat på hela helgen, ända sen i fredags! Jag har haft abstinens och inte kunnat göra nånting! It sucks helt enkelt!

Uppdaterar senare med antingen en bild.. eller ett till avsnitt av How I Met Your Mother!

Update: Blev visst ingen senare uppdatering. Är helt slut och somnar snart med ögonen öppna.
How I Met Your Mother Season 1 Episode 10 - The Pineapple Incident

2010-09-24 @ 12:15:55
Här är ännu ett avsnitt av How I Met Your Mother!

För att se på avsnittet, tryck på den röda play-knappen. En ny sida dyker upp, kryssa den, det är bara reklam. Play-knappen i rutan har nu blivit grön. Tryck på den och låt klippet ladda en stund innan du tittar på det, det underlättar och risken för att det ska hacka blir mindre.


XL-office?

2010-09-23 @ 17:52:14

ÄLskade den här synen när jag gick förbi det här förut. Ett av dom minsta husen jag sett och på den parkerade bilen står det XL-office.. Det kunde inte varit roligare!

Uppdaterar senare ikväll med ett till avsnitt av How I Met Your Mother! =)


How I Met Your Mother Season 1 Episode 9 - Belly Full of Turkey

2010-09-21 @ 16:49:03
Här är ännu ett avsnitt av en av mina favoritserier, How I Met Your Mother!

För att se på avsnittet, tryck på den röda play-knappen. En ny sida dyker upp, kryssa den, det är bara reklam. Play-knappen i rutan har nu blivit grön. Tryck på den och låt klippet ladda en stund innan du tittar på det, det underlättar och risken för att det ska hacka blir mindre.


Måndag och bitter

2010-09-20 @ 09:08:47

Hoppsan, det blev visst ingen bloggning igår. Hade fullt upp. Övningskörde i nästan två timmar med pappa igår. Det gick väl bra, förutom att han blir så jävla förbannad och sitter och skriker så det blir inte ens roligt att köra. Men körde motorväg igår för första gången iallafall. Det.. gick fort. haha. Är inte van vid attt köra så fort men det var roligt..

Hade även scouter igår. Hade egentligen inte orkat ha det men eftersom vi skulle få besök av våran ekonomiansvarig i kåren var vi tvugna att ha möte, plus då våran "ledare". Men jag förstår faktiskte inte varför han var där. För sent i våras mejlade han ut till alla ledare angående hur ledarbemanningen skulle se ut i höst. Då skrev han att han inte ville vara ledare för oss längre eftersom det kändes som om vi inte ville ha scouter alls och att många möten blivit inställda eftersom få har kunnat. Det kändes inte så kul att läsa det. För att se det från våran synvinkel så har vi visst haft möten, det är han som inte har varit med. Vi har börjat våra möten och sen har han inte dykt upp. Vi har ringt honom efter kanske en halvtimma och frågat varför han inte är där, och då svarade han flest av gångerna att han är bortrest. Kul, men han kunde ju ha berättat det tidigare liksom, om han nu vill vara våran ledare ..
Iallafall, väl på mötet ville dom ha reda på "Vad vi vill med våran scouting". Och ekonomiansvarige (låt oss kalla honom Kent) sa att om vi nu vill gå på scouterna så ska vi satsa helt, och känner vi att vi bara är halvt"hjärtade" på att gå på scouterna så ska vi strunta helt i det. När jag hörde det blev jag faktiskt riktigt förbannad. Vi har våra möten på söndagar, eftersom två av oss bor på internat och inte är hemma i veckorna, och när vi har det så kan man privat inte göra någonting på helgen, iallafall inte åka iväg. Och då sa "Kent" att om vi vill ha socuter så ska vi prioritera det. Men, jag förstår inte hur han tänker då. Vi har ju andra saker än bara scouting!
Jag är helt enkelt lite arg på honom.

Jag vill ha scouterna som vi hade det förra hösten, då vi själva satte oss och planerade vad vi ville göra och sen hade vi roligt. Nu kommer det bli så att vi planerar våran höst enligt hur "Kent" tycker och vill och så är vi tvingade att gå på exakt varje möte och inte ha tid med något annat. Plus att våra aktiviteter är planerade enligt vad han tycker.

Jag ser inte fram emot höstens scouting, faktiskt.

Hade varit roligare om vi fick planera saker som vi vill göra.


How I Met Your Mother Season 1 Episode 8 - The Duel

2010-09-18 @ 18:32:06
Här är ännu ett avsnitt av How I Met Your Mother!


Photoshoot

2010-09-18 @ 13:00:04
Ska iväg och fota en kompis. Ska bli riktigt kul och får se hur det kommer gå. Hoppas det inte regnar..

Slänger in en bild som visar hur jag kan se ut när jag fotar.. Detta är från Skolans Dag då vi klädde ut oss till nåt politiskt. Därav alla brosher.


Willy the man from Scotland

2010-09-17 @ 19:11:29
Eller personen på bilden är egentligen en utklädd kompis från Vallentuna som har klätt ut sig till Willy från the Simpsons. Ni vet, han den elaka vaktmästaren på skolan där Bart och Lisa går.Adventure!

2010-09-16 @ 15:43:31
Ska in till storstaden för att gå på möte från Husarö =)

Uppdaterar med en bild senare, kanske. hhaha.

Time to jump!

2010-09-14 @ 21:54:37
Bjuder på en bild från skolans dag. Riktig äcklig vill jag säga! Och modigt av våran lärare som hade den på armen. Blä.


Karlsson på taket

2010-09-13 @ 15:17:44

Aka. Maria. Här är lite bilder från Skolans Dag då hon klädde ut sig till Karlsson på taket!Repris

2010-09-13 @ 11:07:49

Sitter i skolan. Igen. Ville verkligen inte gå upp i morse. Hade nog tagit sovmorgon om inte pappa var hemma..
En spännande grej på våran gata - vattenledningarna har gått söndet - under gatan. Så det läcker vatten under marken. Spännande. Vi har jättedåligt tryck i kranarna så att duscha är bara ett skämt.. Det kommer jättelite vatten. Så man får duscha på övervåningen där duschen är, och så tvättar man håret på nedervåningen, överbadkaret eftersom trycket på vattnet är bättre på nedervåningen.


Nothing but at the same time very much..

2010-09-11 @ 23:08:40

Det händer egentligen inte så mycket den hät helgen med samtidigt så gör det det. Var som sagt och hämtade syrran på Arlanda idag och sen dess har vi ätit och tittat på alla saker hon samlat på sig under resan, däribland lite saker till mig, hurra! =) 

Ska eventuellt ut och segla imorrn med en kompis och henns familj. I våras kom det fram att deras familj ägde en segelbåt och jag var nog ganska snabb att anmäla mitt intresse att få följa med..
Men eftersom jag inte har varit hemma i sommar har jag inte kunnat följa med. Förräns nu. Så imorgon åker vi eventuellt ut på det stora blå. Ska bli hur kul som helst! Nu är det snart en månad sen jag seglade sist så wipidoo rent ut sagt!

Natti natt! =)


Syster

2010-09-11 @ 12:03:23

Om några timmar ska vi åka och hämta hem min storasyster från Arlanda. Hon har varit i USA sen måndagen efter midsommar - alltså sen den 28:e juni. Det är ett tag sen.

Ska bli kul att se henne igen, tro det eller ej så har jag inte saknat henne så jättemycket.. Men, jag har ju själv inte varit hemma och har haft annat att tänka på. Och det här är ju inte heller första gången vi är borta från varandra en längre tid. =)

Jag är faktiskt inte helt känslokall, haha.

Men nu ska jag och mamma åka och hämta mormor, hon ska tydligen också med och hämta syster min. Kul. Det blir inte trångt i bilen..


Har du ett äpple?

2010-09-10 @ 17:40:38

Om du har ett äpple vill du dela det med mig
I en äppelmelodi-ii
Eller vill du ha ditt goda äpple för dig själv, och inte få nån melodi-ii

Dela med sig
Eller snåla

En vanlig fråga får man tåla

Om du har ett äpple vill du dela det med mig
Eller tar du hela själv -VA?
Originalet:


Skolan

2010-09-10 @ 11:05:38
Sitter nu i skolan och har Historia. Tycker faktiskt det är helt okej med grekisk mytologi och sånt där =)

Ikväll ska jag in till Grönan för att se Hoffmaestro, undrar vilka som inte ska dit...


Do you se the lights?

2010-09-09 @ 21:05:13


Hade lite småtråkigt under The Baseballs i fredags..

Vilket resulterades i dom här bilderna =)


Följ mig på Bloglovin

2010-09-09 @ 10:03:29

Klicka bara på knappen!

bloglovin


Picture of me

2010-09-09 @ 09:03:05
En bild som min kompis tog på mig när vi hade fotolektion. Snacka om att jag fick ont i nacken - och i tungan!


How I Met Your Mother Season 1 Episode 7 - Matchmaker

2010-09-09 @ 08:36:25


It's time...

2010-09-09 @ 00:05:02
Tittade precis när jag publiserade mitt förra inlägg och det var 8 timmar sen! Kan ni fatta! Åtta timmar! Så går det när man har roligt och är social. Var som vanligt (med start för säsongen förraveckan) på SKU, Svenska Kyrkans Unga. Det är ju onsdag idag. Och idag var det den första gången för sommarens nykonfirmerade 95:or. Vilket betyder att det blir fullt i huset där vi är och umgås. Plus att många av dom var rent ut sagt odrägliga i kyrkan. Visst sitter många och småvidksr lite nån gång ibland men dom kunde absolut inte ha viskat högre för då hade de skrikit... Men, hoppas att dom bättrar på sig snart. Men nu är det dags att sova. Har ju som sagt skola imorgon. Whohoo..

How I Met Your Mother Season 1 Episode 6 - Slutty Pumpkin

2010-09-08 @ 15:43:36


Disneyland Paris del 3 - Slottet

2010-09-08 @ 10:00:17
En bild från Disneyland som jag har redigat en snabbis. Tänk så stor skillnad det jan bli om man bara ändrar exponeringen och mättnaden, plus lite annat...hahah


Bajs x2

2010-09-07 @ 15:51:26
Skulle lägga upp en bild förut med det gick helt åt skogen.. Och nu när jag kom hem så messade min kompis mig och sa att hon hade min laddare till datorn. Och jag kan inte stänga av den för jag håller på med en massa saker så jag har program uppe. Problem minsann! Men ska prova och se om syrrans laddare passar min dator... Hoppas hoppas

Bajs.

2010-09-07 @ 08:36:16
Första lektionen ser man inte fram emot. Och nu har vi första lektionen i Historia A med en lärare som inte gillar mig sen innan. Hurra det här kommer bli jättekul. Jag gillar ändå historia men inte med den här läraren..

Jag vill sova!

Trött scout

2010-09-06 @ 22:16:23
Tuff dag idag. Skolan ca 8 timmar. Hemma i en och en halvtimma. En och en halvtimma på scouterna som ledare för barn som går i årskurs fyra och fem. Hem. Äta middag. Dö.

Men det var mycket roligare att vara ledare på Upptäckare (hatar dom där nya namnen) än på Spårarna... Spårarscouterna går i årskurs två och tre och är.. busiga. Minst sagt. Men nu är dom ett och två år äldre och i den åldern är det faktiskt stor skillnad.

Nej nu ska jag sova. Ögonen går snart i kors.

God natt!


Foto av fotografering

2010-09-06 @ 16:40:21
Bild på när min kompis fotar en annan kompis. Har flera bilder när dom här två fotar varandra, har en speciellt som är hur rolig som helst där en av dom står och posar jättemycket, haha.
The Baseballs

2010-09-06 @ 10:21:54
Var som sagt i tidigare inlägg på Gröna Lund i fredags och såg The Baseballs med min kompis Julia.

Dom var jättebra och roliga att se på. Dom pratade och skojade med publiken en hel del så det var inte bara att stå och frysa och dansa till musiken.

Här är några bilder.

Kul med skola..

2010-09-06 @ 08:33:24
Sitter i skolan nu - och vill inte vara här.

Våran lärare vill samla in våra datorer.. Vad är grejen med det? Vi har väl fått datorer för att kunna använda dom? Inte för att dom ska samlas in så att vi inte kan anteckna?

Smarta lärare.

Do you see any different things in theese pictures?

2010-09-05 @ 21:13:24Lekte lite med Ps idag, provade funtionen där man kan ta bort en sak ut bilden, och så ersätter den
vad som kunde ha varit där. Ganska häftigt faktiskt.

Ser ni skillnaden på de här bilderna?
En blomma när man minst anar det

2010-09-05 @ 14:48:10Kan inte bestämma mig om bilden ska vara i färg eller svartvit...

Föredrar oftast svartvit eftersom jag inte är en så stor beundrare till färg, men, den här bilden är fin i färg också.. 


Hoppsan!

2010-09-05 @ 12:46:48
Är brutalt kissnödig men kolla på ett asbra program på tv:n och vill inte missa nåt! Åååwwh jag hatar såna här problem!

Vill ha vinter!

2010-09-05 @ 12:20:48

Sitter och tittar på "På spaning med Bridget Jones" och när dom åker skider kliar det verkligen i benen. Jag vill ha vinter så att jag får åka skidor igen! Tränga sig i liftkön - vilket jag är rätt så bra på! Åka off-pist. Frysa näsan av sig. Upptäcka att håret är helt vitt av frost efter att det här hängt utanför mössan. Riskera att bryta benen när man går till skolan.
Göra snölyktor. Snöbubbar. Snöänglar. Snöbolskrig.

Antingen ska det vara vinter eller sommar. Inget mellanting.

Vinter!


Sleep tight!

2010-09-04 @ 23:50:33
Time to sleep. Dags att börja ladda för skolan, dvs att sova! Sov 11 timmar natten mellan onsdag och torsdag, och det var skönt minsann! Snacka om att jag kände mig utvilad!

Min handled är brutalt svullen och det gör ondare än nånsin.. Det gör till och med ont att skriva på tangentbordet. Bra där.. Måste uppsöka nån läkare som vet vad det är.. För skolsyster vet absolut inte! Gick till henne i våras och hennes teori var att jag kanske hade "stukat till den" och skulle försöka ta det lugnt några dagar. Men ja.. visst hjälper det att vila handleden i ungefär en vecka för min del, men det är inte så lätt när man har ont i högerhandled. Och "stukningen", tror hon verkligen att jag stukar handen ungefär en gång i månaden de senaste fyra åren? Smart tjej.

Eller...?

God Natt!

Waterdrops

2010-09-04 @ 12:01:02

Två bilder från när jag var inne och fotade med fotokursen på Mosebacke =)


How I Met Your Mother Season 1 Episode 5 - Okey Awesome

2010-09-04 @ 11:39:36


Asiat people in Stockholm

2010-09-03 @ 16:27:49
Tagna på Mosebacke i tisdags när vi var och fotade med skolan.

Nu ska jag åka iväg och se The Baseballs på Gröna Lund!

See ya!


The city of capital

2010-09-02 @ 13:06:52En bild tagen från Mosebacke när vi var ute och fotade med fotokursen i skolan =)
Har massor med bilder så det kommer nog dyka upp några framöver =)


How I Met Your Mother Season 1 Episode 4 - Return of the Shirt

2010-09-01 @ 13:34:53


Ännu ett avsnitt av How I Met Your Mother!RSS 2.0