Flowa'

2010-05-31 @ 23:11:40

Litet bildcollage med bilder från landet. Gillar verkligen den genomgående färgen =)

 

Nu är det inte långt kvar tills skolavslutningen och det ska bli så otroligt skönt att slippa skolan. För ett tag iallafall. Sen måste man ju tydligen tillbaka efter sommarlovet.. Bajs.
Fick reda på ett av mina betyg iallafall, i tyska. Jag var väldigt nära MVG, men neejdå, jag fick bara starkt VG. Jag har haft bra resultat på proven och alla uppgifter vi har gjort, men den muntliga delen har vägt ner betyget. Men ja, det är klart att man inte kan prata så bra när man läser språk steg 1. Aja, jag är ganska nöjd iallafall. Hoppas att jag får nåt MVG i nåt ämne iallafall..

 

 


Svartvitt och Gröna Lund

2010-05-28 @ 17:02:38
Jag menar, kolla bara på de här två bilderna! De är ju helt olika i nyanserna, fast det är samma bild. Och hur har jag gjort? Jo, jag har använt mig av filtrerat svartvitt i gratis-programmet Picasa 3, som man enkelt kan ladda ner från internet.

(fast nu när jag laddade upp bilderna så syns det inte lika mycket.. Bajs-internet


Var för övrigt på Gröna Lund igår. Det var nice som vanligt =)
Fast jag fick inte åka alla saker som jag ville... Ingen vågade typ åka Fritt Fall med mig, men då åkte jag den ensam. Men Fritt Fall TILT ville ingen heller åka.. så jag gjorde inte det.. Och Radiobilarna åkte jag inte heller, för när mina kompisar skulle åka den så mådde jag rätt illla xD Jag hade precis åkt Jetline, INSANE, Vilda Musen, Kvasten och Pop-Expressen, och med den blandningen, plus timman innan vi hade åkt massa grejer, så mådde jag rätt illa, haha. Det spände liksom i halsen och i magen.. HAhahaEuuusch.

Men nu är jag hemma, trots att SL är lika bra som vanligt... Tåget hem gick inte hela vägen, utan vi skulle efter ungefär hälften gå på en ersättningsbuss. Problemet var bara att den bussen hade gått innan tåget kom in. Vad är det för en ersättningsbuss som inte kan ersätta tåget... BajsBuss. Så stod vi där i regnet klockan halv ett på natten.. och väntade. I ungefär en halvtimma. Sen ringde alla någon som kunde hämta. xD
Så jag är lite trött idag, somnade ungefär två inatt. Känns som om jag är bakis, är lite yr och okoncentrerad och helt brutalt trött.

Men jag fick åka INSANE iår igen iallafall. Den är rolig.

Bilder från gårdagen kanske dyker upp. Om jag får sno min kompis bilder..

Rix Fm Festival

2010-05-25 @ 21:39:29

Nu kommer äntligen bilderna från i fredags då jag var på Rix Fm Festival i Kungsträdgården med två kompisar.

 

Det var faktiskt ganska roligt =). Först så kom Rix Morron Zoo gänget ut, det vill säga Roger, Sofia och Ola, och så pratade dom lite. Efter det så sjöng deras "husband" några kända låthitar. Det var den längsta stunden på hela kvällen.. Visst sjöng dom bra och så men det skar i öronen när de sjöng vissa låtar. Det är inte okej att sjunga älskade låtar helt fel..

 

Sen kom artisterna! Och dom har sån rolig ordning när artisterna ska sjunga, dom tar liksom dom som är mest kända mot slutet, så att alla ska stå kvar och lyssna, haha.

 

Artisterna som jag mest såg fram emot var såklart geniet Erik Hassle och Amy McDonald. Det var synd att alla artister bara fick sjunga två låtar.. Jag hade gärna sett mer av dom två! Men enligt rykten så ska Erik Hassle spela på Gröna Lund i sommar, och har jag tur så är jag hemma och då måste jag dit! (ska till Gröna Lund på torsdag för övrigt, Åååka karueseller, INSANE, fritt fall tilt och alla rooooliga grejer!)

 

Artisterna som var där var:

Amy McDonald
Andreas Johnson
Broken Door
Darin
Eric Saade
Erik Grönwall
Erik Hassle
Joshua Radin
Love Generation
Ramsells
Rebound
Timoteij

 

 Taggig blomma. Eller?

2010-05-24 @ 22:41:53
Ett litet collage med bilder på två coola blommor jag hittade i våran trädgård.. Dom var urhäftiga, dom ser ut att vara taggiga men det var dom inte, taggarna var mjuka. =)

Bilder från Rix Fm Festival kommer snart.. Jag har inte hunnit trycka över dom till datan än.. Men snart så! =)


Tonight's, gonna be a great night

2010-05-21 @ 15:42:11
Joooru, den här kvällen kommer nog bara förgylla dagen ännu mer! Dagen började med Nationella i Matte, del B. Buuu för det. Men, jag slutade 10:30. Whohoo ledig resten av dagen!
Så jag ringde pappa och så åt vi lunch nere i centrum, catching! Jag fick lunch och slapp arbeta för att få den!
Legat och solat sen vi kom hem från lunchen, tills nu dårå.. Tror inte att jag kan vara ute i solen mer för idag, riskerar att bränna mig och jag som knappt har några pigment bränner mig suuuuperlätt.

Iallafall - kvällen spenderas med två kompisar inne på Kungsträdgården där det är Rix FM Festival. Whohoh!
Artisterna jag vill se mest är nog Erik Hassle (ettt musikaliskt geni enligt min smak!) och Amy McDonald.
Det bli aaaawesome!

Jo, tro det eller ej, men på bilderna nedanför har jag fotat vattendroppar.


Ha en trevlig kväll!
lägger upp bilder (antagligen imorrn) från ikväll


Crazy Cousin's

2010-05-20 @ 21:39:18
Jo... Två av mina kusiner (systrar) går på gymnastik och dom är duktiga vill jag säga! =D
Och helt galna.
Jag skulle aldrig i mitt liv våga göra såna saker som dom gör! Volter och grejer.
Häftigt!


Oh. My. God. Ecliiipse!

2010-05-19 @ 14:38:34JagKanInteVäntaLängre! JagMåsteSeDenNUUU!!

Spoiler!

Liten film from the making av Eclipse och lite småklipp.
Jag längggggtar!


Summer in the city

2010-05-18 @ 21:43:51
Eller nja.. jag bor ju egentligen inte så centralt, om man nu inte tycker att Vallentuna är city, som jag tror att folk i Lindholmen tycker. haha. Nej okej, jag ska inte vara elak, bara lite.

Nu är det ett tag sen jag uppdaterade här på bloggen.. Men jag bryr mig inte så mycket haha. Det känns nästan bättre att uppdatera nån gång ibland och då göra det ordentligt. Fast vi får se, kanske uppdaterar mer när min nya design är klar (smilis). Vilket den förhoppningsvis är snart.

Apropå typ ingenting, sheeet vilket skönt sommarväder vi har fått! Jag var ute ungefär hela lördagen (var på landet med familjen) och det enda jag gjorde var att klippa gräs på våran lilla åker (tog ungefär 45 minuter) och så cyklade jag, syrran och mamma ungefär en timma. Och när jag kom hem var jag helt röd på ryggen. Man kunde klart och tydligt se var mitt linne hade gått. Solen tog, vilket var bra, för jag var helt kritvit innan.
Så sen dess har jag varit ute varje dag och verkligen sugit åt mig solen så att jag kanske, kanske, kan bli brun i sommar. (man kan ju hoppas). Och eftersom jag ska till Frankrike första veckan på sommarlovet så måste jag försola mig lite så att jag kan tåla den starka solen.. Solen därnere kanske inte är så stark för andra, men för lilla mig så är den rääääätt stark eftersom jag knappt tål direkt solljus. Shit jag fick ju liksom brännskador när vi var en vecka i södra Spanien för några år sen.

MenMen, nu ska jag plugga vidare (haha man kan ju tro att jag gör det ofta, men hah nej det gör jag inte.)

Haré gött! =)
Måndag (snart tisdag, sen onsdag, sen torsdag, och sen, äääntligen FREDAG)

2010-05-10 @ 17:49:02
Jag borde egentligen inte sitta och läsa bloggar och leka runt.. Har jäkla skolgrejer som borde göras... meeen det är tråkigt haha. Måste säga att vi hade skön mattelektion idag. Jag satt i 1 h och lekte i Photoshop. Våran lärare uttryckte sig i stil med "Ni som känner att ni har kommit igång med matten kan ju fortsätta om ni vill, ni andra kan ju om ni vill följa med så kan vi jobba lite i Photoshop." Hmmm svårt val - vilken ska man välja. Haha. Jag valde Photoshop. Eftersom jag inte har det hemma är det fortfarande hur roligt som helst! (fast det kan det ju såklart vara ändå). Så jag började med att göra en ny design till bloggen. Den som jag har nu är inte så bra ändå... Menyn funkar typ bara in min dator och i Internet Explorer, vilket jag inte längre använder.. Och i skolans stationära datorer så funkar inte menyn alls..
Så en ny design dyker nog upp snart här på bloggen! =)

Oj vad mycket text det blev.. Så här mycket brukar jag ju inte skriva, haha jag är så brutal!
Drippen droppen droppen drapp

2010-05-04 @ 17:18:56

Är ändå rätt så nöjd med den här bilden.. haha

 

Hade ett Nationellt prov idag.. I engelska. Läs- och hörförståelse..

Det var... eh kul. Tur att det inte är såna prov jämt, dom är ju hur läskiga som helst! Jag är alltid nervös innan, det känns ju som att hela slutbetyget hänger på nationella proven.

 

Men... det kanske dom inte gör.


RSS 2.0