En bra dag.

2010-07-19 @ 16:20:31
Ja minsann, en bra dag har jag haft , hittils iallafall. Precis när jag vaknade åkte vi iväg till Arninge (för er som inte vet ligger det i Täby Kommun, norr om Stockholm). Pappa ville gå in på Jula (såklart..) och där fyndade jag en sån där ful men praktisk regnmössa, myggnät som man kan hänga upp i tält (skitbra att ha på scoutlägret som jag åker till på lördag) och en multifunktionslampa som kan användas till allt möjligt bl.a. så kan man ladda mobilen, radio finns också i den och så laddar man kameran genom att veva.
Så jäkla smarta dom där ficklamporna är som man vevar för att ladda. Då behöver man inte släpa på batterier och man behöver aldrig oroa sig för att lyset inte ska räcka om man åker iväg.

Efter besöket på Jula gick vi till Elgiganten för att jag skulle köpa en extern hårddisk. Jag måste verkligen göra en backup på alla bilder jag har lagrade på datorn. För om datorn krashar är alla mina bilder borta. Därför är en extern hårddisk mycket bra att ha. Det började med att pappa hittade en billig hårddisk i reklam-bladet vi fick hem som hade 500GB minne och kostade 549 kr. Men när vi kom dit upptäckte pappa att det erbjudandet hade gått ut den 18:e. Alltså igår. Mycket smart pappa! Men jag köpte en på 1000GB (1Tb) för 699kr istället.

Så ikväll ska jag prova den nya och fräsha externa hårddisken. Uppdaterar senare med kanske en bild på grejerna jag köpt. Speciellt lampan, jag är så jäkla nöjd med den. Och inte var den dyr heller. Hurra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0